Заедничко гледање на филмот “Бен Хур”

Оваа среда, 31.08.2016 година, е организирано заедничко гледање на новото издание од филмот “Бен Хур”
во киното во Cineplexx во Сити Мол.

Доколку сте заинтересирани заедно да ја гледаме проекцијата на овој филм, збирното место е во 19:00 пред киното во Сити Мол.

Повелете!

Напомена: Библискиот час нема да се одржи.