ОТВОРЕНА ХРИСТИЈАНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА 12-15 АВГУСТ – х. МОЛИКА, ПЕЛИСТЕР

ОТВОРЕНА ХРИСТИЈАНСКА КОНФЕРЕНЦИЈА
12-15 АВГУСТ
х. МОЛИКА – ПЕЛИСТЕР

Пријавување уште само неколку дена. Слободни се уште 30 места по намалена цена од 2000 денари за 3 полни пансиона. Ќе има и групен превоз, за кој дополнително ќе бидете известени.

Програма:
– утринско проучување на книгата Послание до Римјаните – пастор Самуил Грозданов
– слободно време за дружење, игри, прошетки во природа
– вечерни теми ПО ИЗБОР: Финасиско менаџирање за христијани, Улогата на жените во црквата, Тинејџерска група и друго
– обезбедена грижа за деца!

СИТЕ СТЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ. ПРИЈАВЕТЕ СЕ ШТО ПОБРЗО ПРЕД ДА СЕ ПОПОЛНИ БРОЈОТ!

Пријавување преку:
– email – ТУКА
– тел. – 075 59 11 77 и 070 25 46 47

СПОДЕЛЕТЕ ГО ОВА СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ!