Повелете денес од 18ч.

НЕСПОРНО, ГОСПОД ЈА САКА НЕДЕЛАТА.
ЈА НАРЕКУВА „ДЕН ГОСПОДОВ“.
НО ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ ДЕКА ТОЈ Е ЕДНАКВО ЗАИНТЕРЕСИРАН СО НЕГО ДА СЕ ДРУЖИМЕ И ВО ПОНЕДЕЛНИК И ВО ВТОРНИК, И ВО СРЕДА …

Денешната богослужба во ХБЦ Радосна вест – Скопје е во 18 ч. Повелете.