ПОВЕЛЕТЕ! Денес од 19ч. во Тафталиџе

Повелете и денес од 19ч. на заедничко дружење и игри во нашиот објект во Тафталиџе.

1794525_10152407826072871_8849316797625367933_n

Сите се добредојдени!

Локацијата можете да ја видите на мапата подолу.