ПРЕМИЕРА – Македонскиот документарец „КРСТОТ“

Премиера на македонскиот документарец „КРСТОТ“.

Овој ВЕЛИКИ ПЕТОК, 19 чaсот, ХБЦ Радосна Вест.
Бесплатен луксузен примерок од Новиот Завет со кожен повез за секој присутен.
ПОВЕЛЕТЕ! Влезот е слободен.

За поточна локација кликнете ТУКА.