Активности

Повелете посетете нѐ!

Термините на средбите на нашата црква можете да ги разгледате на календарот подолу.

Нашата локација можете да ја видите ако кликнете тука.

нед пон вто сре чет пет саб
1
Molitven chas 19:00
Molitven chas
Mar 1 @ 19:00 – 21:00
 
Бибилиски и молитвен час 19:00
Бибилиски и молитвен час
Mar 1 @ 19:00 – 20:30
Повелете на заедничко дружење, песни, разговори и молитва!
2
3
4
5
Господова спомен вечера 17:30
Господова спомен вечера
Mar 5 @ 17:30 – 18:00
„Правете го ова како спомен на Мене.“ – Исус Христос (Лука 22:19)
Библиска Проповед 18:00
Библиска Проповед
Mar 5 @ 18:00 – 19:00
Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!
6
7
8
Molitven chas 19:00
Molitven chas
Mar 8 @ 19:00 – 21:00
 
Бибилиски и молитвен час 19:00
Бибилиски и молитвен час
Mar 8 @ 19:00 – 20:30
Повелете на заедничко дружење, песни, разговори и молитва!
9
10
11
12
Библиска Проповед 18:00
Библиска Проповед
Mar 12 @ 18:00 – 19:00
Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!
13
14
15
Molitven chas 19:00
Molitven chas
Mar 15 @ 19:00 – 21:00
 
Бибилиски и молитвен час 19:00
Бибилиски и молитвен час
Mar 15 @ 19:00 – 20:30
Повелете на заедничко дружење, песни, разговори и молитва!
16
17
18
19
Библиска Проповед 18:00
Библиска Проповед
Mar 19 @ 18:00 – 19:00
Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!
20
21
22
Molitven chas 19:00
Molitven chas
Mar 22 @ 19:00 – 21:00
 
Бибилиски и молитвен час 19:00
Бибилиски и молитвен час
Mar 22 @ 19:00 – 20:30
Повелете на заедничко дружење, песни, разговори и молитва!
23
24
25
26
Библиска Проповед 18:00
Библиска Проповед
Mar 26 @ 18:00 – 19:00
Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!
27
28
29
Molitven chas 19:00
Molitven chas
Mar 29 @ 19:00 – 21:00
 
Бибилиски и молитвен час 19:00
Бибилиски и молитвен час
Mar 29 @ 19:00 – 20:30
Повелете на заедничко дружење, песни, разговори и молитва!
30
31