Библиска Проповед

When:
недела, 3 декември, 2017 @ 11:00 – 12:30
2017-12-03T11:00:00+01:00
2017-12-03T12:30:00+01:00
Where:
10
Скопје 1000
Македонија

Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!

Напишете коментар