Библиска Проповед

When:
недела, 14 октомври, 2018 @ 11:00 – 12:30
2018-10-14T11:00:00+02:00
2018-10-14T12:30:00+02:00
Where:
10
Скопје 1000
Македонија

Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!

Напишете коментар