Господова спомен вечера

When:
недела, 5 ноември, 2017 @ 10:30 – 11:00
2017-11-05T10:30:00+01:00
2017-11-05T11:00:00+01:00
Where:
10
Скопје 1000
Македонија

„Правете го ова како спомен на Мене.“ – Исус Христос (Лука 22:19)

Напишете коментар