Господова спомен вечера

When:
недела, 1 септември, 2019 @ 10:30 – 11:00
2019-09-01T10:30:00+02:00
2019-09-01T11:00:00+02:00
Where:
10
Скопје 1000
Македонија

„Правете го ова како спомен на Мене.“ – Исус Христос (Лука 22:19)

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.